Jamnikova in Sever državna prvaka

Državno prvenstvo posameznikov je organiziralo BŠK Polje. V dvodnevnem tekmovanju je med člani svoj četrti naslov v tej disciplini osvojil Gregor Sever, med članicami, ki so nastopile le danes, pa je svoj tretji naslov osvojila Kaja Jamnik. Tudi tokrat je bila zabeležena nižja udeležba v primerjavi z minulimi sezonami, na tekmovanju je namreč nastopilo le 27 članov in 22 članic.

DP posamezno – člani

  1. Sever Gregor (Vila Ana)
  2. Novak Stanislav (Medvedi)
  3. Živič Marko (Sloga)
  4. Mlakar Bogomir (ŠRD Čatež)

DP posamezno – članice

  1. Jamnik Kaja (Sloga)
  2. Živič Marija (Sloga)
  3. Kujavec Darinka (Vila Ana)
  4. Pleško Andrejka (Janče)

Zaradi prenizkega števila prijav je bilo mladinsko državno prvenstvo v disciplini posamezno prestavljeno na kasnejši termin.

Andrejka Pleško in Stanislav Novak vodilna na lestvici TOUR

Zanimivo postaja tudi na letošnji lestvici TOUR, ki jo branita Barbara Lemut in Jože Skrbinek. Med članicami letos odlično nastopa Andrejka Pleško, članica Janč, ki ima po štirih turnirjih lepo prednost pred igralkami Sloge Mojco Herbst, Barbaro Lemut in po današnjem uspehu tudi Kajo Jamnik. Medtem ko se lanskoletni zmagovalec ne udeležuje letošnjih tekmovanj je prvi kandidat za letošnjo zmago postal Stanislav Novak, član Medvedov in trenutno vodilni na lestvici TOUR. Sledi mu Gregor Sever, letos dvakrat državni prvak.

Rezultate in lestvice si lahko ogledate v rubriki TOUR 2021

Previous post Omejitve v veljavi do 06.06.2021
Next post Sloga in ŠRD Čatež prvaka v dvojicah
G-Translate »