Janče do zgodovinskega uspeha

Drugo letošnje državno prvenstvo je organizirala ŠD Sloga, na sporedu pa sta bila turnirja trojk. V konkurenci članic je nastopilo osem ekip veliko, lahko rečemo tudi zgodovinsko zmagoslavje pa so si priigrale igralke Janč. “To je naš prvi naslov in temu primerno ga bomo tudi proslavili” je bil po finalu več kot zadovoljen Tone Pleško, vodja ekipe. Na vprašanje o tem, da bi lahko finale zaradi preranega proslavljanja lahko tudi izgubile pa so nove državne prvakinje v en glas zatrdile: “Zadovoljne bi bile tudi z drugim mestom, ampak priložnosti v finalu nikakor nismo želele izpustiti.” Veliko veselje v taboru Janč so začinili tudi glasbeniki, ki so poskrbeli, da je po športnemu parku ŠD Sloga zadonela živa domača glasba.

V konkurenci članov je nastopilo osemnajst ekip, skozi sito predtekmovanja pa se je v izločilne boje uvrstilo osem najboljših. Prvi naslov državnih prvakov v tej disciplini je osvojila Vila Ana s prekaljenimi zvezdniki petanke.

Vreme za napovedani neposredni prenos nam žal ni bilo naklonjeno. Ker obljuba dela dolg, bomo morali za tovrstno promocijo počakati na drugo priložnost.

DP – TROJKE – ČLANI

  • 1. VILA ANA (Sever Gregor, Mihič Rok, Antonijevič Dragan)
  • 2. MEDVEDI (Brajer Marko, Novak Stanislav, Sefič Adam)
  • 3. SLOGA (Peljhan Jan, Lukša Luka, Herbst Slavko)
  • 4. SLOGA (Španič Srečko, Bela Rudi, Andrijanič Marjan)

DP – TROJKE – ČLANICE

  • 1. JANČE (Ulčar Nevenka, Pleško Andrejka, Dukarič Turšič Karolina)
  • 2. MEDVEDI (Bračič Laura, Bračič Marija, Puh Ristič Alja)
  • 3. VELENJE (Šeruga Tatjana, Šeruga Jera, Malovšek Sonja, Praprotnik Jožica)
  • 4. KRVICA (Vencelj Iris, Vencelj Nevenka, Grah Mojca)

Podeljena priznanja lanskoletnim zmagovalcem

Med podelitvami priznanj so na svoj račun prišli tudi lanskoletni zmagovalci tekmovanja TOUR. Med članicami je bila najboljša Barbara Lemut, med mladinci Neža Podgoršek, med člani pa četrtič v svoji karieri Jože Skrbinek.

Previous post Omejitve v veljavi do 23. maja 2021
Next post Omejitve v veljavi do 30.05.2021
G-Translate »