Jagodni turnir 2016

Družabni turnirji Napisal  Matej Kršinar Ponedeljek, 27 Junij 2016 10:52 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave Galerija slik
Oceni ta prispevek
(1 glas)

V soboto 25.6.2016 se je na tradicionalnem Jagodnem turnirju na Jančah zbralo 27 trojk.

Turnir se je odvijal na najnovejši pridobitvi ŠD Janče, na novo zgrajenih 12-ih igriščih.

Tokrat smo poleg novih igrišč na Jančah pozdravili tudi nove obraze v slovenski petanki, saj so se turnirja udeležili tudi trije igralci iz Dolenjske, člani DU Mali Slatnik.

Organizatorji, ŠD Janče, so tudi tokat poskrbeli za bogato dobrodošlico v obliki prigrizkov, kjer seveda ni manjkalo slastnih jagod. 

Turnir se je odigral v šestih krogih švicarja, po katerih se je 8 najboljših ekip uvrstilo v zaključne boje. Med premori med posameznimi igrami pa so se igralci lahko pomerili tudi v bližanju, za najboljše je organizator namenil bogate praktične nagrade.

Po štirih igrah Švicarja je bil čas za kosilo, za desert pa so gostitelji turnirja postregli s sočno jagodno torto. Razpoloženje so med odmori dvigovali mladi harmonikarji, zaradi katerih so marsikoga zasrbele pete.

Ves turnir je minil v sproščenem vzdušju, kjer je bilo v ospredju druženje, igranje petanke pa bolj kot ne spremljevalno dogajanje.

Po končanem turnirju je sledila podelitev nagrad najboljšim, kjer so najboljše ekipe poleg pokalov prejele tudi privlačne praktične nagrade, zmagovalci turnirja pa šampanjec s katerim so nazdravili predvsem odličnim organizatorjem, za mnoge najlepšega turnirja.

ŠD Janče, še enkrat čestitke za izvrstno organizacijo in nepozabno vzdušje. Se vidmo naslednje leto!

 

Vrstni red v igri bližanja:

1. mesto: Smajič Zijad

2. mesto: Zadravec Miro

3. mesto: Marolt Sašo

 

Končni vrstni red turnirja:

1. mesto: GASTARBAJTERJI (Sefič Adam, Krajnc Franc, Kršinar Matej)

2. mesto: ŠTUDENTJE (Kršinar Tea, Kobal Žiga, Bonšek Blaž)

3. mesto: MED DVEMA (Žnidarič Darja, Dobaj Jože, Dover Drago)

3. mesto: ROBIN HOOD TEAM (Sebanc Erika, Bračič Simon, Zadravec Miro)

Prebrano 1897 krat Nazadnje urejano na Ponedeljek, 27 Junij 2016 11:13