Medvedi so prebujeni!

Družabni turnirji Napisal  Laura Bračič Četrtek, 02 April 2015 10:29 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave Galerija slik
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Na Fužinah je v soboto, 28. 3. 2015, potekala že 5. Medvedja budnica, na kateri se je pomerilo 12 trojk, ki so s svojo zagnanostjo in žarom igre uspešno predramile še malo dremuckaste medvede.

Po nekaj viharnih dneh pred tem se je tudi nebo razveselilo našega dogodka in Fužine je že navsezgodaj obsijalo krasno spomladansko sonce. Nekateri so bili za vroče in so se soncu korajžno nastavili kar v kratkih rokavih, seveda do večera, ko smo spet oblekli vse kar smo imeli, saj se je pošteno shladilo. Poleg sonca so nas grele tudi razne dobrote in predvsem odlično vzdušje, ki je botrovalo temu, da so se najbolj zagnani petankarji še dolgo po zaključenem tekmovanju strastno predajali igri in veselemu razpoloženju. 

Odigrali smo štiri kroge »švicarja«, nato pa najboljših osem naprej na izpadanje. Za najbolj vzdržljive so se izkazali v ekipi Telekom (pa jih hočejo prodati!) v postavi Marko Brajer, Tomaž Malovič in Janez Kutnar, ki je v finalu premagala domačo ekipo Junkle (Erika Sebanc, Tia Sefič, Simon Bračič in Mario Svalina). V polfinalu sta bili ti dve ekipi boljši od Slogašev (Jože Skrbinek, Metod Kozjek in Kaja Jamnik) in ekipe Cviček (Joško Peklar, Zijad Smajić in Rasim Djogić). 

Tako, zdaj pa brunda brunda, veselo naprej, novim zmagam naproti! Hvala vsem, ki ste se odzvali vabilu, imeli smo se fino z vami. Tistim, ki pa niso verjeli v sončno soboto, pa kar naj bo žal.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zdpssi02/public_html/templates/ot_vozzmag/html/com_k2/templates/default/item.php on line 277
Prebrano 3915 krat Nazadnje urejano na Četrtek, 02 April 2015 10:34