DP posamezno za člane, članice, mladince in cicibane 2019

Aktualno Napisal  Dragan Antonijević Ponedeljek, 20 Maj 2019 11:10 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Pozdravljeni,

TRK je prejela nekaj uradnih pripomb glede interpretacije členov tekmovalnega pravilnika, ki se nanašajo na prestavitev tekmovanj in glede termina 6.7. 2019, ki je bil napovedan kot nadomestni termin za finalni del DP posamezno. 

Po natančni preučitvi okoliščin, smo upoštevaje dejstvo, da imajo mladinci na omenjeni termin že počitnice, dejstvo, da je treba prestavljeni finalni del DP čim prej odigrati in dejstvo, da imamo zaradi slabih vremenskih razmer že pomanjkanje prostih terminov, sprejeli odločitev, da se omenjeno prvenstvo odigra na prvi možni prosti termin, to je nedelja, 26.5.2019. Ker so člani uspeli odigrati kvalifikacijski turnir, bodo takrat, kot veleva 13. člen tekmovalnega pravilnika, člani odigrali zaključni del turnirja, torej 16 najboljših po Buholzu, po cup sistemu. Za članice in mladince pa bodo ponovno odprte prijave.

V primeru, da bi bilo tudi takrat slabo vreme, se bo tekma prestavila na nedeljo, 9.6. 2019. in tako naprej, dokler se prvenstvo ne odigra v celoti.

Vsem članom ZDPS pa se v imenu TRK opravičujem za prehitro in ne dovolj premišljeno ravnanje glede prestavljenega DP posamezno dne 11.5.2019. V veliki meri je temu botrovalo vreme in celoten splet okoliščin, a se, kot predsednik TRK, zavedam, da bi lahko reagirali bolje, ne glede na to, da je bila naša odločitev tehnično v skladu s Tekmovalnim pravilnikom. 

V cilju izboljšanja delovanja TRK pa vse člane ZDPS vabim, da kadarkoli imajo kakršnokoli idejo, pripombo, pohvalo, grajo in podobno, le-to sporočijo na naš uradni e-mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Če pa je kaj res nujnega, me lahko pokličete na moj GSM.

 

Lep športni pozdrav v imenu TRK,

Dragan Antonijević, predsednik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zdpssi02/public_html/templates/ot_vozzmag/html/com_k2/templates/default/item.php on line 277
Prebrano 178 krat