Razpis za sodnike 2019

Aktualno Napisal  Sodniška komisija Sobota, 23 Februar 2019 13:25 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Spoštovani ljubitelji petanke!

V sodniški komisiji smo mnenja, da je prisotnost sodnika na terenu zelo pomembna in potrebna. Z željo po širitvi znanja in okrepitvi svojih vrst smo pripravljeni ponovno organizirati brezplačen tečaj/izpit za nove sodnike. Kandidati se bodo preizkusili v praktičnem delu in se seznanili z nekaterimi manj in bolj verjetnimi situacijami, ki se pojavljajo tekom igre.

Na tečaj za sodnike je lepo vabljen vsak licenciran član ZDPS, ki se mu dodatno znanje ne zdi odveč in želi postati del napredka v slovenski petanki. SK ZDPS bo v nedeljo, 17.3.2019, ob 9.00 na Zarji organizirala seminar za obstoječe sodnike, katerim se bodo lahko pridružili kandidati, ki želijo postati sodniki.

Prijavite se lahko najkasneje do petka, 15.3.2019, preko spletne pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali mobilnega telefona: 040/741-694. Za vse informacije smo vam na voljo na zgornjem naslovu.

Vljudno vabljeni!

 

Simon Bračič
predsednik Sodniške komisije

Prebrano 251 krat